Een voetbalreis Real Madrid: Zie een voetbalshow van 'De Koninklijke' in het adembenemende Santiago Bernabéu en beleef de hoofdstad Madrid


Kom naar het indrukwekkende Bernabeu en zie het team met enkel wereldtoppers live in actie. Het stadion biedt plaats aan meer dan 80.000 toeschouwers en zit meestal tot de nok vol.

Een bezoek aan Santiago Bernabeu met haar stijle tribunes is werkelijk een hele happening!

Real Madrid is de meest succesvolle club van Spanje. Sterker nog; de club is door de FIFA gekozen tot 's werelds succesvolste voetbalclub van de 20e eeuw! Zo won Real de Champions League liefst 12 keer, 2 maal de Uefa Cup, heeft het de landstitel 33 keer gewonnen, de Copa del Rey 19 keer en daarnaast nog een heel arsenaal aan trofeeen en bekers.

Dat Real Madrid tevens de rijkste voetbalclub ter wereld is wil voorzitter Perez maar al te graag weten. Elke zomer worden er weer enkele wereldtoppers aan de selectie toegevoegd. Met Christiano Ronaldo als absolute aanvalsleider werd in de afgelopen jaren de hegemonie van Barcelona weer doorbroken en was landstitels en Champions league victories weer een prooi voor de Madrilenen. 

Belangrijke spelers uit het verleden zijn onder andere Alfredodi Stefano, Ferenc Puskás, Bernd Schuster, Emillio Butragueno, Hugo Sanchez, Predrag Mijatovic, Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Luis Figo en Ruud van Nistelrooij.

De grote vraag voor alle Galacticos is natuurlijk hoe het team zich verder zal ontwikkelen zonder de legende Cristiano Ronaldo?


 

Boek nu een voetbalreis naar Real Madrid en zie de Galáticos (supersterren) van Real Madrid live aan het werk! Bezoek een topwedstrijd van Real Madrid al voor € 179,- per persoon, inclusief zitplaatsgarantie en een hotelovernachting in een goed en centraal gelegen hotel (op eigen vervoer)! De arrangementen hieronder zijn vanaf dit seizoen standaard inclusief vlucht + 2 overnachtingen in een uitstekend hotel. Voor specifieke wensen zoals een arrangement op eigen vervoer kunt u contact met ons opnemen, we maken graag een arrangement naar het Santiago Bernabeu op maat.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip