Voetbalreizen Spanje

Premiertrip organiseert ieder seizoen tientallen Voetbalreizen naar Spanje voor onze verschillende klanten. Steden als Barcelona en Madrid zijn een prachtige touristische locatie en in deze miljoenensteden is zo enorm veel te zien en te doen. Het mediterane klimaat maakt alles daarnaast net even iets aangenamer. En daarbovenop komt natuurlijk het prachtige voetbal dat er (bijna gegarandeerd) gespeeld wordt! Praktisch ieder weekend leveren de topclubs een ware voetbalshow voor haar bezoekers. In de enorme voetbaltempels zitten elke wedstrijd minimaal 80.000 man op de tribune om de selecties met louter technisch begaafde wereldtoppers te aanschouwen.

Onze voetbalreizen naar de Spaanse topclubs zijn altijd van een hoog nivo aangezien wij met de beste lokale partners werken en onze klanten alleen in uitstekende hotels onderbrengen.
Behalve voetbalreizen naar FC Barcelona en Real Madrid zijn wij absoluut in staat om voetbalreizen naar andere clubs mogelijk te maken. Wilt u bijvoorbeeld een thuiswedstrijd van Atletico Madrid, Valencia, Malaga, Sevilla of welke andere club dan ook bezoeken, neem dan even contact met ons op per email of via het contactformulier. Wij sturen u dan direct een vrijblijvend en op maat gemaakt voorstel voor een onvergetelijke trip naar waarschijnlijk de mooiste en sterkste competitie ter wereld.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip