Voetbalreis Tottenham Hotspur: White Hart Lane, Covent Garden, de rijke geschiedenis van de stad Londen en Hogeschool voetbal!

Tottenham Hotspur werd in 1882 opgericht onder de naam ‘Hotspur FC’ in Noord Londen. De club werd vernoemd naar historisch figuur Harry Hotspur. Deze markante man stond bekend om het houden van hanegevechten en zijn hanen ‘sporen’ ofwel kleine mesjes om de poten te doen. In 1909 ontwierp een oud speler een bronzen beeld van een vechthaan staand op  een bal, dat bovenop de West Stand tribune geplaatst werd. Het symbool bestaat nog steeds in het logo van de club. Het stadion White Heart Lane biedt plaats aan 36.310 trouwe fans en is voor praktisch elke wedstrijd volledig uitverkocht. Omdat de plannen te verhuizen naar een veel groter en hypermodern nieuw stadion in de ijskast zijn gezet, kun je als voetbalfan nog genieten van de typische ouderwetse Engelse voetbalsfeer. Ondanks dat Tottenham Hotspur niet de sportief meest succesvolle club van Londen is, (hoewel o.a. 2 landstitels, 8 FA Cups, 2 UEFA Cups en een Europacup2 in de prijzenkast staan) is het een van de allergrootste clubs in Engeland.  Zo staan er meer dan 40.000 mensen op de wachtlijst voor een seizoenskaart.

Nadat in het verleden vele toppers als Chris Waddle, Gary Lineker, Paul Gascoine, Jurgen Klinsmann en David Ginola het legendarisch witte shirt van ‘the Lillywhites’droegen, kunnen de Spurs ook dit seizoen weer trots zijn op hun kwalitatief sterke selectie.

Met spelers als Dele Alli, Harry Kane en Christian Eriksen kan het een team op het veld brengen om je vingers bij af te likken! 'The Belgian connection' hoopt ook bij de Spurs een belangrijke rol te spelen; met Jan Vertonghen, Moussa Dembele en Toby Alderweireld vertrouwt de club op drie Belgen voor de inbreng van flair, snelheid en stabiliteit.

De 2e club uit Noord Londen staat bekend om haar grote fanschare en de goede sfeer in het stadion. Over de hele wereld bestaan er supportersclubs en ook in de Benelux hebben de Spurs vele fans.


Kijk hieronder voor onze voetbal arrangementen naar Tottenham Hotspur en boek vandaag nog jouw voetbalreis naar deze geweldige club uit Londen!

 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip