Een voetbalreis Newcastle United is the Toon Army op St. James Park, de geweldige engelse voetbalsfeer, shoppen en het nachtleven in één weekend!

Dé club uit noord Engeland is natuurlijk het grote Newcastle United. Na een onverwachte degradatie naar de Championship 2 jaar geleden heeft de club het seizoen erna vriend en vijand verbaasd met werkelijk geweldig voetbal. Dit leverde bijna plaatsing voor de Champions league op. Met haar enorme fanbase zal de club ook dit seizoen bij elke thuiswedstrijd als elke uitwedstrijd door vele duizenden fans aangemoedigd worden. Tegenwoordig worden de fans wekelijks getrakteerd op voetbal van een uitstekend.

Vooral in thuiswedstrijden vliegen de fonken ervan af en wordt er 90 minuten lang het spektakel geboden waar de fans zo naar snakken.  Dankzij een uitgebalanceerd team met een mix van finesse en power zou de club ook dit seizoen weer in de top van de Premier League mee moeten kunnen.

De club speelt haar thuiswedstrijden op het machtige St. James Park, dat plaats biedt aan 52.387 toeschouwers. De naam is inmiddels gewijzigd maar voor de echte fans zal de stadionnaam in de volksmond altijd hetzelfde blijven..

Een voetbalreis naar een wedstrijd van Newcastle United is een ware happening die je niet meer vergeet!

 

Noot: wegens degradatie naar de Championship bieden wij dit seizoen arrangementen naar NUFC alleen aan op aanvraag. Neem contact op via info@premiertrip.nl en wij sturen je ee vrijblijvend voorstel.

 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip