259,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Merk:
Manchester City

Nog niet beoordeeld.
Beoordeel

Beschikbare opties:

Zaterdag 21 April 2018, Kick off: 15:00 Etihad Stadium, Manchester


Zie op een sfeervol en verder uitgebreid Etihad Stadium een team vol wereldsterren onder leiding van een van de beste centrale verdedigers in de Premier league Vincent Kompany, en motors op het middenveld Kevin de Bruyne en David Silva, live in actie. Na een verrassend seizoen waarin Leicester City over het sterkste en meest constant presterende team beschikte, is het belangrijk voor de 'Citizens' om de titel weer naar Oost manchester te halen. Manchester City heeft haar sterke team bij elkaar weten te houden en verder te versterken met topmanager Pep Guardiola. Dat de club uit Manchester hiermee weer een belangrijke titelfavoriet is werd direct luister bijgezet door een aantal uitstekende overwinningen. Boek nu jouw reis en aanschouw het hogeschool voetbal vanaf een zitplaats in dit geweldig mooie stadion!Uw voetbalreis naar Manchester City op eigen vervoer naar het indrukwekkende Etihad Stadium in Manchester is inclusief:

* Minimaal 1 overnachting in goed 3* hotel met goede verbinding naar het centrum, vliegveld en stadion (op basis van 2 personen per kamer, voor oneven aantallen dient een eenpersoonskamer bijbesteld worden)
* Overdekte zitplaatsen korte of lange zijde Etihad Stadium met uitstekend zicht op het speelveld
* Upgrade naar zitplaatsen lange zijde of verzachte business seats ten hoogte van de middellijn
* Premiertrip voucher
* Ticketservice (uw tickets liggen op naam klaar bij de receptie van het hotel of stadion)
* Reisinformatie en handige tips
* 24/7 bereikbaar in geval van nood
* Zitplaats garantie
* Betaal veilig en betrouwbaar
* Keurmerk accreditatie
* Honderden tevreden klanten gingen u voor
* Onze klanten gaven onze voetbalreizen over de afgelopen 2 seizoenen een gemiddelde score van 9.5


Premietrip is zeer gecommiteerd aan het bieden van betrouwbaarheid en een uitstekende kwaliteit van onze voetbalreizen en klantenservice. Het mogelijk maken van een onvergetelijke ervaring van jou als bezoeker is onze hoogste prioriteit en klanttevredenheid ons eerste speerpunt. Dit wordt bevestigd door de uitstekende feedback die wij van de vele honderden klanten sinds 2009 hebben ontvangen. Lees een aantal van deze recensies via het onafhankelijke platform van ons keurmerk hieronder.

1.    Als ik de button "Bevestig bestelling" aanklik, ga ik dan definitief boeken?
2.    Hoe verloopt het traject nu verder?
3.    Is het mogelijk om via Premiertrip te reizen, zonder dat iedereen de voetbalwedstrijd bezoekt?
4.    Wat zijn de vluchttijden?
5.    Vanaf welke luchthaven wordt er gevlogen?
6.    Kunnen vluchten m.b.t. vluchttijden en persoonsnamen na een definitieve boeking gewijzigd worden?
7.    Wat zijn luchthaventaksen en /of veiligheidstoeslagen?
8.    In wat voor hotel verblijven wij?
9.    Van wat voor kamer(s) kan ik gebruikmaken?
10.    Krijg ik de entreebewijzen thuisgestuurd?
11.    Waar kom ik te zitten in het stadion?
12.    Wat is de zitplaatsgarantie die jullie bieden?
13.    Kan ik bij Premiertrip verzekeringen afsluiten?
14.    Wat gebeurt er als een wedstrijd niet doorgaat of wordt verplaatst?
15.    Wat te doen bij noodgevallen?


 

1. Als ik de button "Bevestig bestelling" aanklik, ga ik dan definitief boeken?

Ja. Nadat uw boeking is geplaatst en door Premiertrip bevestigd is deze definitief. Het herroepingsrecht is op onze producten niet van toepassing, aangezien reisproducten (bijvoorbeeld een vlucht of busrit) en persoonlijke produkten (een op naam geboekte voetbalreis, hotelovernachting of vliegreis) een uitzondering vormen op deze wet. De boeking is daarnaast definitief wanneer deze door u als klant geplaatst is en er door Premiertrip reeds acties zijn ondernomen ter samenstelling tot het aangekochte product. Zie de Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wanneer u een vrijblijvende aanvraag indient voor een op maat gemaakt arrangement is deze pas definitief nadat u akkoord bent gegaan met het door Premiertrip gedane voorstel en uw boeking door Premiertrip is bevestigd.
 

2. Hoe verloopt het traject nu verder?

Nadat wij uw boeking hebben ontvangen sturen we u een orderbevestiging. Indien nodig bespreken we de kamervoorkeur en data van de overnachting(en). U ontvangt ongeveer 10 dagen voor vertrek alle gedetailleerde reisgegevens. 
Wanneer u een vrijblijvende aanvraag naar een offerte indient (alleen mogelijk bij geselecteerde wedstrijden) ontvangt u van ons per e-mail een of meerdere aanvraagformulieren. Pas als u het aanvraagformulier met het arrangement naar uw keuze aan ons heeft geretourneerd kunnen wij de reis inboeken. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging in de vorm van een factuur. Nu is de boeking definitief. De factuur dient te worden voldaan binnen de betalingstermijn zoals aangegeven op de factuur. Uiterlijk een week voor vertrek ontvangt u van ons uw reisbescheiden.


3. Is het mogelijk om via Premiertrip te reizen, zonder dat iedereen de voetbalwedstrijd bezoekt?

Ja, dat is mogelijk. Op het aanvraagformulier kunt u bij het vakje speciale wensen en/of vragen aangeven hoeveel personen de voetbalwedstrijd niet willen bezoeken. De deelnemer(s) die de voetbalwedstrijd niet willen bezoeken zullen een nader te bepalen korting ontvangen.


4. Wat zijn de vluchttijden?

In tegenstelling tot andere organisatoreren van voetbalreizen zijn wij graag zo flexible mogelijk m.b.t. uw vluchttijden. Vliegt u graag vrijdagavond of liever zaterdag in de morgen? Zover mogelijk maakt u zelf de keuze! Wij streven naar het vinden van vluchten  op het dagdeel van uw voorkeur zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf. De definitieve tijden krijgt u door als u van ons de boekingsbevestiging ontvangt. Heeft u zelf ideeen of wilt u op welk moment dan ook meer specifieke info over mogelijke vertrektijden, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een email naar info@premiertrip.nl.


5. Vanaf welke luchthaven wordt er gevlogen?

Met Premiertrip kunt u vanaf verschillende luchthavens in Nederland, Belgie en Duitsland vliegen. Wij proberen rekening te houden met uw woonomgeving wanneer wij u een voorstel met luchthaven van vertrek toesturen. Wanneer mogelijk sturen wij u verschillende alternatieven waarna u zelf uw luchthaven van vertrek kiest. Graag passen wij ons aan uw voorkeur aan, niet andersom. Wanneer u ons boekingsportaal gebruikt bent u vrij om vanaf iedere luchthaven ter wereld te vliegen. Staat de luchthaven van uw voorkeur er niet tussen? Neem dan even contact met ons op en we sturen u graag een op maat gemaakt voorstel.


6. Kunnen vluchten m.b.t. vluchttijden en persoonsnamen na een definitieve boeking gewijzigd worden?

Ja, dat kan. Echter de kosten voor het wijzigen van een ticket zijn voor rekening van de boeker. In principe hanteren nagenoeg alle luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van de voorwaarden, 100% annulering- / wijzigingskosten. Dit betekent dat in veel gevallen een geheel nieuw ticket moet worden aangeschaft. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.


7. Wat zijn luchthaventaksen en /of veiligheidstoeslagen?

Luchthaventaksen (of liever gezegd luchthavenbelasting) zijn kosten welke door de luchtvaartmaatschappij in rekening worden gebracht. Deze kosten worden o.a. gemaakt voor het stijgen en landen op de luchthavens en dienen aan deze desbetreffende luchthaven te worden afgedragen. Het gaat hier over het algemeen over een veiligheidstoeslag en een milieubelasting. Deze belastingen zijn bij de prijs van het arrangement inbegrepen.


8. In wat voor hotel verblijf ik?

Premiertrip werkt in iedere speelstad met een select aantal uitstkende 3* en 4* hotels. Uitgangspunt is dat de verbinding met luchthaven, stadion altijd vlot en gemakkelijk is per openbaar vervoer. Wij maken gebruik van diverse gerenomeerde hotels die hun kwaliteit en betrouwbaarheid over een langere periode hebben bewezen en waarvan wij zeker kunnen zijn dat hun commitment aan het bieden van de best mogelijke kwaliteit en service in lijn is met die van Premiertrip. Het definitieve hotel is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken en dit treft u aan in de reisbescheiden. Mocht u zelf een voorkeur hebben dan horen wij dit graag en maken dat hotel graag, zolang het hotel lijkt te voldoen aan onze kwaliteitseisen, onderdeel van uw trip. Wij werken niet met hostels en 2* hotels aangezien wij hiervan niet de kwaliteit kunnen garanderen. Wanneer u via de boekingsmodule zelf uw hotel kunt kiezen, is de keuze volledig aan uzelf. Wij raden wel aan een hotel in een straal van maximaal 4 km van het centrum te kiezen.


9. Van wat voor kamer(s) kan ik gebruikmaken?

U kunt een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:
     Single - 1 tweepersoonsbed
     Double - 1 tweepersoonsbed
     Twin - 2 eenpersoonsbedden
     Triple - 1 tweepersoonsbed + 1 eenpersoonsbed
   
Voor de single kamers geldt een toeslag. De hoogte hiervan staat vermeld in het betreffende arrangement. Helaas is het niet altijd mogelijk om een triple kamer te boeken. Een eenpersoonskamertoeslag zal dan in rekening gebracht worden. Triple kamers komen standaard inclusief 1 tweepersoonsbed + 1 eenpersoonsbed, een triple kamer met 3 aparte bedden is in de regel niet mogelijk.


 

10. Krijg ik de entreebewijzen thuisgestuurd?

Nee. De entreebewijzen liggen standaard klaar bij de receptie van het hotel op naam van de hoofdboeker. De afhaalprocedure zal voor vertrek bevestigd worden. In sommige gevallen dienen de kaarten bij het stadion opgehaald te worden.

 

11. Waar kom ik te zitten in het stadion?

Wij hebben beschikking tot prima overdekte zitplaatsen aan de korte en lange zijde van de stadions. Vanaf uw plek heeft u een goed zicht op het speelveld. Wij garanderen tevens dat u nooit alleen komt te zitten. Helaas is het in de regel niet mogelijk om vooraf aan te geven in welk vak of op welke stoel u komt te zitten. Lees vooral de vele recensies van eerdere klanten om een beeld van hun ervaringen te krijgen.

 

12. Wat is de zitplaatsgarantie die jullie bieden?

De zitplaatsgarantie die wij standaard bij iedere boeking leveren garandeert u dat er geen personen in de groep alleen komt te zitten. Beschikbare zitplaatsen komen vaak in blokken van 4 naast elkaar, hoewel voor veel affiches ook grotere groepen allen bij elkaar kunnen zitten.


13. Kan ik bij Premiertrip een verzekeringen afsluiten?

Absoluut. Wij adviseren u altijd een annuleringsverzekering samengestelde reis af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd wanneer u door persoonlijke omstandigheden verhinderd bent, het vliegtuig niet vertrekt of de wedstrijd naar een datum buiten uw verblijf verplaatst wordt. Voor een meerprijs van 7.8% van de reissom heeft u volledige zekerheid. Neem contact op voor de mogelijkheden.14. Wat gebeurt er als een wedstrijd niet doorgaat of wordt verplaatst?

Wanneer een wedstrijd wordt verplaatst blijven uw reisonderdelen in principe geldig. In de meeste gevallen is er bij verplaatsing sprake van een verschil van maximaal 1 dag. Zo worden wedstrijden van zaterdag soms verplaatst naar de zondagmorgen, middag of begin van de avond. Houd hier rekening mee bij het boeken van uw retourreis. Indien Premiertrip uw arrangement kostenloos kan aanpassen zijn er geen meerkosten voor u aan een aanpassing verbonden, wanneer dit niet kostenloos mogelijk is, zijn de meerkosten voor u. U kunt uzelf tegen dit risico verzekeren. Neem contact met ons op en wij doen ons best een zo aantrekkelijk mogelijke oplossing te vinden.15.Wat te doen bij noodgevallen?

Neem zo spoedig mogelijk contact op met Premiertrip. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Gegevens hierover ontvangt u na uw boeking.Staat uw vraag hier niet bij?
Mail naar info@premiertrip.nl en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip