Voetbalreis Chelsea: Een team vol wereldsterren, Eden Hazard en de prachtige stad Londen!De club uit west Londen is er dit seizoen alles aan gelegen de titel van de Premier League te heroveren. Nadat afgelopen seizoen de titel naar htongenaakbare Man City ging, is het deze keer weer de beurt aan de 'Blues', zo redeneert men in het chique Chelsea. Sinds de oprichting in 1905 speelt de club vooral op het hoogste Engelse niveau. Hoewel het in 1955 al de eerste landstitel won, zijn de afgelopen 15 jaar duidelijk de meest succesvolle uit de geschiedenis van West- Londense club. Zo won het de Premier League in 2005, 2006, 2010, 2015 en 2017 en behaalde Chelsea de finale van de Champions League in 2008. In 2012 won het ‘eindelijk’ ook de cup met de grote oren.

Het stadion waar Chelsea sinds de oprichting in speelt is het legendarische Stamford Bridge, ook wel ‘The Bridge’ genoemd. Het stadion werd al gebouwd in 1877, en tot de oprichting van Chelsea werd het gebruikt als athletiek stadion en voor bokswedstrijden. Vlak na zowel de eerste als de tweede wereldoorlog kwamen er geregeld meer dan 100.000 bezoekers naar het stadion.

Tegenwoordig heeft Chelsea FC met een keurkorps aan topspelers een van de allerbeste teams van Europa. Nu de Italiaanse coach Antonio Conte zijn biezen heft moeten pakken gaat de club weer voor niets minder dan de titel. Onder aanvoer van balvirtuozen als Oscar, Willian en Eden Hazard zal praktisch iedere thuiswedstrijd dan ook gewonnen moeten worden.


Met Belgische toppers als Eden Hazard en Thibout Courtois is Chelsea dit seizoen weer kanshebber voor het winnen van minimaal één grote prijs. Een voetbalreis naar Chelsea betekent ook een bezoek aan een van de mooiste hoofdsteden van Europa. Boek hieronder jouw eigen voetbalreis naar Chelsea FC in de machtige metropool Londen..

Voetbalreis Chelsea FC - Watford

249,00

Zaterdag 11 Maart 2017, Kick off: 15:00, Stamford Bridge, Londen ...

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip