Voetbalreis Aston Villa is een bezoek aan de 2e stad van Engeland en het mooiste voetbalstadion in de Premier league: Villa Park!

Aston Villa is de grootste club van Birmingham en een van de grootste clubs van Engeland. De club is opgericht in 1874 en is daarmee een van de oudste voetbalclubs van het land. Aston Villa speelt al 99 seizoenen op het hoogste engelse niveau en moet in deze alleen Everton voor zich laten. Ze staan 5e op de all time ranglijst sinds de oprichting van de Premier League in 1992. Je kunt dus stellen dat Aston Villa de beste subtopper van Engeland is. Voor liefhebbers van voetbalstadions is een bezoek aan Villa een absolute 'must'. Op het befaamde Villa Park (thuisbasis sinds 1879!) kunt u nog die echte engelse voetbalsfeer proeven waar u als voetbalfan zo warm van wordt!
 

Bruisend, cultureel en swingend. Birmingham heeft altijd veel te bieden voor de echte voetballiefhebber, shopfreak,  muziekfan, of cultuursnuiver. Een weekend in deze veelzijdige stad doorbrengen is een echte aanrader. Adem de sfeer in van deze wervelende stad. Naast bekende (gratis) musea, beroemde gebouwen, de vele pubs en clubs en de leukste restaurants, staat Birmingham  sinds enkele grote winkelprojecten in het centrum van de stad nationaal bekend als shopwalhalla. Tevens vinden er in Birmingham vele concerten, theatervoorstellingen en  uiteraard voetbalwedstrijden plaats. De tweede stad van Engeland herbergt 5 professionele  voetbalclubs, met elk een rijke historie.

Noot: wegens degradatie naar de Championship bieden we dit seizoen geen voetbalreizen naar Aston Villa aan via de website. Mocht je een voetbalreis naar Aston Villa willen boeken, neeem dan contact op via info@premiertrip.nl

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip