Voetbalreis Arsenal: Hogeschoolvoetbal in een volgepakt Emirates Stadium en de wereldstad Londen!


Arsenal FC, dé topclub uit noord Londen en qua aantal aanhangers verreweg de grootste club van Europa's grootste metropool. Opgericht in 1886 door medewerkers van een Londense wapenfabriek, dat zowel de clubnaam als de bijnaam ‘The Gunners’ verklaard. Tot 2006 speelde Arsenal op het legendarische Highbury, inmiddels werkt de club al enkele jaren haar wedstrijden af op in het Emirates Stadium. Dit enorme en hypermoderne stadion biedt plaats aan meer dan 60.000 fans en is voor elke wedstrijd standaard uitverkocht.

De club die al jaren het mooiste combinatiespel van Engeland op de mat legt, is een favouriet van de meeste voetballiefhebbers. Het team staat sinds 1996 onder leiding van de fransman Arsene Wenger, die hoogstpersoonlijk voor een heus imago verandering van de club verantwoordelijk is. In de eind jaren 80 en begin jaren 90 was Arsenal namelijk beter bekend als ‘Boring Arsenal’. Met de komst van spelers als Dennis Bergkamp en later Thierry Henry, Marc Overmars en Robert Pires veranderde dit echter snel. Het aanvalsspel van Arsenal is al jaren oogstrelend en ook de resultaten bleven niet uit.

Zo won de club de Premier League titel in 1998, 2002 en 2004 (waarin de club het gehele seizoen ongeslagen bleef) en won het de FA Cup in 1998 2002, 2003 en 2005. Daarnaast behaalde Arsenal de Champions League finale in 2005 en de halve finale in 2009, waar het werd uitgeschakeld door respectievelijk Barcelona en Manchester United.

Arsenal FC saat aan hetbegin van een nieuw tijdperk nu de langst zittende trainer Wénger (eindelijk) het stokje heft overgedragen. De cub uit Noord London is komend seizoen outsider zijn voor het winnen van de titel. Met Aaron Ramsey als aandrijver en andere toppers als Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette en Mesut Ozil, worden iedere wedstrijd vele kansen gecreerd en doelpunten gemaakt. Weet Arsenal na het winnen van zoveel FA Cups eindelijk weer de belangrijkste prijs te winnen waar iedereen zo naar uitkijkt?

Bekijk hieronder onze voetbalreizen naar Arsenal FC op een indrukwekkend Emirates Stadium.

Voetbalreis Arsenal FC - Manchester City

349,00

Donderdag 01 Maart 2018, Kick off 19:45, Emirates Stadium, Londen...

Voetbalreis Arsenal FC - Manchester City (inclusief vlucht)

469,00

Donderdag 01 Maart 2018, Kick off 19:45, Emirates Stadium, Londen...

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip