Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen naar de Engelse Premier League boek je gemakkelijk bij Premiertrip. De Premier League staat bekend als grootste en sterkste competitie ter wereld. Prachtige Engelse voetbalstadions en die typisch Engelse voetbalsfeer maken een voetbalreis naar een Premier League club uit Engeland een absoluut unieke belevenis!

Premiertrip heeft de beschikking over prachtige voetbalarrangementen voor een aantrekkelijke prijs. Met honderden tevreden klanten per jaar, zitplaatsgarantie en een persoonlijke 24-uurs service kunnen wij een onvergetelijk bezoek aan uw favoriete topclub garanderen!

Met een kantoor in Nederland en in Engeland zijn wij altijd dichtbij. 5 jaar geleden zijn wij begonnen als Engels-voetbal specialist. Inmiddels bieden we voetbalreizen aan naar alle topcompetities, maar voetbalreizen naar Engeland blijven wat ons betreft het neusje van de zalm.

Het seizoen 2014/2015 zal weer een geweldig seizoen te worden. Met liefst 5 uitdagers voor de titel lijkt het 't meest spannende seizoen in de Premier league geschiedenis te worden. Arsenal bijvoorbeeld stond afgelopen seizoen tot vlak voor het einde nog bovenaan. Dit seizoen is het team nog vele malen sterker na enkele prachtige aankopen. Liverpool FC heeft ondanks het vertrek van Suarez nog zoveel kwaliteit op het veld dat de Merseysiders ervan uitgaan er nu wél met de titel vandoor te kunnen gaan. Manchester City en Chelsea spreken natuurlijk voor zich. In beide topteams zijn het de Belgen Vincent Kompany en Eden Hazard die het team naar een hoger niveau tillen.

Na een zeer teleurstellende 7e plaats onder manager David Moyes verwacht eigenlijk iedereen dat Manchester United onder Louis van Gaal gewoon weer meestrijdt om het kampioenschap! Wat het extra mooi maakt is natuurlijk het grote aantal Belgische spelers die bij de grote clubs het voortouw zullen nemen. We zien ook weer veel Nederlanders terug op de Engelse velden, en met Louis van Gaal bij Manchester United en Ronald Koeman bij Southampton ook weer twee managers aan het roer.

Kortom; het gaat weer een prachtig seizoen worden..

Laat dit unieke seizoen niet aan u voorbij gaan. Kies hieronder uw favoriete club en boek vandaag nog een onuitwisbare voetbalervaring van het bezoeken van een wedstrijd in de Premier League!

 

 

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip