Voetbalreizen

Premiertrip biedt voetbalreizen aan naar alle topclubs in de grootste competies van Europa, zoals de Engelse Premier league, de Spaanse Primera Division, de Italiaanse Serie A en binnenkort ook de Duitse Bundesliga! Het populairst zijn onze arrangementen naar de Premier League en de Primera Division.
Kies hieronder de competitie waar jouw bloed sneller van gaat stromen en bekijk alle mogelijkheden...

 

Zit jouw club er niet bij? Neem contact op via deze website of stuur een email naar info@premiertrip.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip