Verzenden

De wedstrijdkaarten worden niet naar uw huisadres gestuurd maar deze worden per koerier naar uw hotel in de speelstad gebracht. DIt is absoluut de meest veilige en praktische manier. de wedstrijdkaarten liggen op uw naam bij de receptie van het hotel klaar en deze ontvangt u direct tijdens het inchecken.

In sommige gevallen kunt u de wedstrijdkaarten op de wedstrijddag bij de ticketkiosk van het stadion afhalen. Wanneer dit de procedure is wordt dit ruim van te voren met u gecommuniceerd. Beide opties zijn in ieder geval veilig, discreet en zonder veel rompslomp.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip