Liverpool

Liverpool is hard op weg één van Europa's meest populaire steden te worden. In 2008 was Liverpool de Europese Culturele hoofdstad van het jaar. Er werd liefst 6 miljard euro geinvesteerd in het centrum en daarmee is Liverpool niet alleen een prachtig voorbeeld van geschiedenis,sport  en cultuur, maar ook van renovatie.

Uniek in de wereld is het aantal Victoriaanse ginpaleizen in originele staat. Er staat een winkelcentrum van 184.000 m2 en natuurlijk is er het Beatles museum. Liverpool is de stad in Engeland dat na Londen de meeste theaters en musea heeft.

Het havengebied is zeer zeker het bezoeken waard en het nachtleven is geweldig!
Er is altijd iets te doen in Liverpool, het aanbod is enorm. De stad aan de Mersey staat bekend om de Beatles, de scheepvaart, de uitgaansmogelijkheden en natuurlijk twee geweldige voetbalclubs in de stad.

Wanneer je een voetbalreis naar Liverpool FC of Everton FC boekt ontvang je uitgebreide stadsinformatie vol met leuke en handige tips. Gun jezelf een onvergetelijke voetbalreis en ervaar de unieke voetbalsfeer zelf! Ga direct naar de clubpagina om jouw wedstrijd uit te zoeken of lees eerst de referenties over hoe enkele van onze klanten hun voetbalreizen naar Liverpool hebben ervaren.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip