Birmingham

Bruisend, cultureel en swingend. Birmingham heeft altijd veel te bieden voor de echte voetballiefhebber, shopfreak, muziekfan, of cultuursnuiver. De tweede stad van Engeland (vroeger een zeer belangrijke industriestad waar de wereldwijde industriële revolutie is begonnen) herbergt 4 professionele voetbalclubs met elk een rijke historie.

Een weekend in deze veelzijdige stad doorbrengen is een echte aanrader. Adem de sfeer in van deze wervelende stad met leuke restaurantjes en café's langs de grachten van het centrum.  Naast befaamde musea, beroemde gebouwen, de vele pubs en clubs en de leukste restaurants, staat Birmingham sinds enkele grote winkelprojecten in het centrum van de stad nationaal bekend als shopwalhalla. Op dit moment worden er miljarden in het centrum van de stad geinvesteerd om de positie als tweede stad van het land op economisch en sociaal gebied te versterken.
Tevens vinden er in Birmingham vele concerten, theatervoorstellingen en uiteraard voetbalwedstrijden plaats. 


Aston Villa is de grootste club van Birmingham. Opgericht in 1874, is het tevens een van de oudste voetbalclubs van het land. Maar ook Birmingham City, West Bromwich Albion en het nabijgelegen Wolverhampton Wanderers zijn echte volksclubs waar je nog die authentieke Engelse voetbalsfeer kunt proeven.

Ons kantoor in Engeland is trouwens ook in Birmingham gevestigd!
Voetbalreizen naar Aston Villa zijn al beschikbaar vanaf € 139,- per persoon, ook voor wedstrijden tegen de topclubs! Neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvend voorstel.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip