Rome

Rome; ook wel de stad der steden genoemd.
De hoofdstad van Italia, de hoofdstad van de oudheid en niet te vergeten de hoofdstad van de hele Katholieke wereld.
Deze stad telt liefst 365 kerken,waaronder de grootste en belangrijkste kerk ter wereld; de Sint Pieter. Ook het Vaticaan is in Rome gevestigd, ook voor niet Christenen uiteraard het bezoeken waard.

Vergeet echter niet ook het Colloseum, Circus Maximus of het Forum te bezoeken! De stad staat vol van de tempels, paleizen, pleinen en restaurants. Er is zoveel te zien.. je moet er gewoon heen!

Het gezegde stelt “Alle wegen leiden naar Rome”.  Boek nu uw arrangement naar een wedstrijd van Lazio SS of AS Roma en  bezoek deze stad al vanaf € 179,- per persoon, inclusief toegang tot de wedstrijd, minimaal één overnachting, een aandenken aan jullie trip,  én inclusief BTW!

 

Wanneer je een voetbalreis naar AS Roma of Lazio Roma boekt ontvang je uitgebreide stadsinformatie vol met leuke en handige tips. Gun jezelf een onvergetelijke voetbalreis en ervaar de unieke voetbalsfeer zelf! Ga direct naar de clubpagina om jouw wedstrijd uit te zoeken of lees eerst de referenties over hoe enkele van onze klanten hun voetbalreizen naar Rome hebben ervaren.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip