Milaan

Milano is een drukke, snelle, wat on-Italiaans flitsende wereldstad. Het is de wereldhoofdstad van de mode, van Silvio Berlusconi en natuurlijk van AC Milan en Internazionale.

Het is een chique en welvarende stad waar het leven West-Europees oogt. Maar er rijden ook authentieke trams door de straten waardoor je je toch enigzins terug in de tijd waant. En ook die piepkleine 'bestelbusjes' die je overal ziet maken de beleving uniek.  
Milaan is de enige echte metropool van Italië, waar je komt om zaken te doen , te winkelen, of om topvoetbal te kijken.

In de winkelstraten vind je de thuishavens van de wereldberoemde modehuizen Versace, Prada, Gucci, Armani, Dolce en Gabbana en ga maar door. Uiteraard kun je ook voor de Italiaanse quisine en het nachtleven je hart ophalen in Milaan.

Maar waar Milaan natuurlijk écht bekend om staat zijn de twee 'reuzen' in het mondiale topvoetbal. Topclub en recent Champions league winnaar Internazionale en de minstens zo succesvolle AC Milan zorgen ervoor dat ieder weekend een wedstrijd op topniveau wordt gespeeld in het indrukwekkend grote San Siro. Zeker het bezoeken waard!

Wanneer je een voetbalreis naar Internazionale of AC Milan boekt ontvang je uitgebreide stadsinformatie vol met leuke en handige tips. Gun jezelf een onvergetelijke voetbalreis en ervaar de unieke voetbalsfeer zelf! Ga direct naar de clubpagina om jouw wedstrijd uit te zoeken of lees eerst de referenties over hoe enkele van onze klanten hun voetbalreizen naar Milaan hebben ervaren.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip