Manchester

Voor een verbluffend overzicht van het herboren Manchester, trekt u naar het volledig opgeknapte gebied aan de waterkant van The Quays, met haar fraaie hotels, winkels en restaurants.

Het centrum is vol met moderne winkels, bars en engelse pubs. De ideale stad voor een weekendje weg met de mannen dus. Maar met meer dan 50 gratis musea is de stad ook een cultureel paradijs.

Maar bovenal is Manchester natuurlijk: 'United' en 'City'. De twee topclubs uit de stad domineren het Engelse voetbal en verwachten dat in de komende jaren alleen maar verder uit te breiden. Manchester United is nog steeds de grootste voetbalclub ter wereld. Op het enorme Old Trafford zie je de beste spelers in actie. Hoewel “The citizens” daar natuurlijk heel anders over denken. Mede door de komst van een van de rijkste oliesjeiks ter wereld is Manchester City erin geslaagd afgelopen seizoen de titel voor de neus van de grote broer weg te kapen. Met het sterrenteam dat Mancini tot zijn beschikking heeft, is City een van de topfavorieten om United ook dit seizoen weer naar de kroon te stijgen!

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip