Madrid

Madrid bezoeken betekent ondergedompeld worden in een rijke geschiedenis en boeiende cultuur, afgewisseld met indrukwekkende architectuur, sfeervolle straten en drukke pleinen. Kortom, het bruisende leven van de Spaanse hoofdstad. Behalve voor een topwedstrijd van ’De Koninklijke’ bezoek je Madrid ook voor de prachtige paleizen en kathedralen, de sfeervolle parkjes, de gezellige tapasbars, de trendy winkelstraten of het spannende nachtleven.

Maar uiteindelijk gaat het maar om één ding; het bezoeken van een topwedstrijd van Real of Atletico Madrid!

Kom naar het zeer indrukwekkende Bernabeu en zie het team met enkel wereldtoppers live in actie. Het stadion biedt plaats aan meer dan 80.000 toeschouwers en zit meestal tot de nok vol. Een bezoek aan Santiago Bernabeu met haar stijle tribunes is werkelijk een ware happening!

Of bezoek een thuiswedstrijd van cultclub Atletico Madrid. Ook de tweede club van Madrid heeft enkele kanjers in het team en laat het Vicente Calderon geregeld in extase geraken.

Wanneer je een voetbalreis naar Real Madrid of Atletico Madrid boekt ontvang je uitgebreide stadsinformatie vol met leuke en handige tips. Gun jezelf een onvergetelijke voetbalreis en ervaar de unieke voetbalsfeer zelf! Ga direct naar de clubpagina om jouw wedstrijd uit te zoeken of lees eerst de referenties over hoe enkele van onze klanten hun voetbalreizen naar Madrid hebben ervaren.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip