Londen

 

Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de bakermat van het moderne voetbal.
En een echte wereldstad, een ideale bestemming voor een voetbalreis.

De stad aan de Thames spreekt al eeuwenlang tot ieders verbeelding. Er zijn zoveel toeristische trekplijsters, dat je in een weekend maar een fractie van het indrukwekkende aanbod aan kunt doen. Of je er nu voor de eerst keer komt of voor de tiende keer, tijdens een citytrip Londen vallen steeds weer nieuwe dingen te ontdekken.
Londen is een stad vol cultuur en vermaak, en heeft voor alle leeftijden wel iets te bieden. Bezoek traditionele landmarks zoals de Big Ben, Buckingham Palace of de Tower Bridge. Verken de unieke sfeer in  wijken als Soho, Chelsea, Notting Hill of Camden Town.
Zie de straatmuziekanten op Covent Garden, bezoek een van de theaters in het wereldberoemde West End of verken het nachtleven rond Kings Cross of Leicester Square.

Londen is zowel op cultureel en historisch gebied als op sportief gebied misschien wel dé hoofdstad van Europa! In Londen zijn liefst 14 betaald voetbalclubs gevestigd, waarvan er 6 actief zijn in de Premier League. Het staat dus wel vast dat er ieder weekend een aantal topwedstrijden op het programma staan.

Maar ook in de Championship (eerste divisie) acteren een paar Londense clubs die door hun rijke historie en fanatieke aanhang zeer zeker het bezoeken waard zijn. Denk hierbij aan clubs als Queens Park Rangers (QPR), Millwall, Charlton Athletic en Watford.
Op verzoek organiseert Premiertrip graag een combo weekend waarin meerdere wedstrijden bezocht kunnen worden, omdat er meestal wedstrijden op de zaterdag alsook op de zondagmiddag worden gespeeld. Neem hiervoor contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Een compleet voetbalarrangement naar een uitverkochte wedstrijd van één van de Premier league clubs in Londen boekt u bij Premiertrip al vanaf €199,- per persoon! Inclusief retourvlucht, hotelovernachting, toegangsbewijs en BTW; kan het nog beter?

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip