Barcelona

 

Barcelona is een geweldige metropool. Cultuur, sport, kunst en de stedelijke toestanden komen hier op een prachtige wijze samen. De eindeloze verscheidenheid die Barcelona karakteriseert is één van de voornaamste verklaringen voor het hedendaagse stadsbeeld. In de stad bevinden zich ontelbare plekken die beslist een bezoek waard zijn. Diverse musea, pleinen, theaters, straatfestivals, parken, restaurants en bars; Barcelona heeft het allemaal!

Maar waar Barcelona misschien wel het meest om bekend staat is haar voetbalclub; FC Barcelona!
In het zeer indrukwekkende Camp Nou (capaciteit van bijna honderduizend man!) vertonen wereldsterren als Lionel Messi, Xavi, Iniesta en David Villa hun voetbalkunsten.

Ook jij kunt er bij zijn! Ga naar de pagina van FC Barcelona om de wedstrijd die je bij wilt wonen te kiezen. In een paar simpele stappen ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Want zeg nou zelf; wie wil Lionel Messi nou niet in levende lijve gezien hebben..?

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip