Over ons

PREMIERTRIP VOETBALREIZEN

 

Premiertrip biedt voetbalreizen aan naar de mooiste wedstrijden in Europa. En omdat Premiertrip een vestiging in Nederland en in Engeland heeft kunnen wij de klant optimaal bedienen. Dankzij de goede contacten die Premiertrip in de voetbalwereld heeft, en omdat wij, zelf grote voetbalfans en reizigers, altijd de wensen van de bezoeker als uitgangspunt nemen, kan Premiertrip prachtige voetbalreizen tegen een scherpe prijs aanbieden. Op maat gemaakt voor iedere voetbalfan.

OP MAAT GEMAAKT
Het idee van een voetbalreis van Premiertrip is dat het arrangement zich aan dient te passen aan de wensen van de bezoeker, en niet andersom.

Wil je graag in een 2 of 3 sterren hotel overnachten waar het tot laat in de avond vollop actie is, of liever in een 4* of 5* hotel met optimale voorzieningen. Zitten jullie tijdens de wedstrijd het liefst op de korte zijde tussen de fanatieke fans of wil je voor de wedstrijd juist aangenaam dineren in het toprestaurant van Old Trafford of San Siro en een behandeling krijgen van een VIP?

Waarom zou je op vrijdagmiddag van Schiphol vliegen als je liever zaterdagmorgen vanaf Eindhoven, Brussel of Rotterdam vertrekt? Of misschien reis je met je eigen auto en ben je alleen op zoek naar een overnachting en tickets voor die ene uitverkochte topwedstrijd?

Bij Premiertrip krijg je wat JIJ wilt, en meer...

 


Onze website in de eerste twee jaar

 

IN CONSTANTE ONTWIKKELING
Sind onze oprichting begin 2009 is Premiertrip zich blijven ontwikkelen. Zo hebben wij inmiddels al tweemaal onze website vernieuwd. Dit om het boekingsgemak en de informatievoorziening voor onze klanten verder te vergroten. Ook in de dienstverlening en de kwaliteit van onze arrangementen zijn we blijven groeien. Zonder ooit de kwaliteit/prijsverhouding uit het oog te verliezen. We zijn er dan ook zeer trots op dat we een uitstekende klanttevredenheid hebben en toch de scherpst geprijsde voetbalreizen in de markt aan kunnen bieden!

 

HOE WERKT HET?
Vanaf het seizoen 2013/2014 werken we met een uniek boekingssysteem om de voetballiefhebber nog meer keuzevrijheid en een nog betere prijs te kunnen bieden. Je kunt nu zelf ALLE beschikbare vluchten van elke luchthaven in Nederland, Begie of Duitsland vanaf onze site bekijken en boeken. Dus als bijvoorbeeld Ryanair of KLM tijdelijk haar prijzen halveert of zonder luchthavenbelasting aan kan bieden, merk je dat direct in de prijs van het arrangement!

In onze database zitten honderden beschikbare hotels per speelstad die je gemakkelijk volgens jouw wensen op kunt vragen. Van een hostel in de uitgaanswijk tot een 5 sterren hotel nabij het stadion of de luchthaven. De keuze is aan de klant. Uiteraard denken wij met je mee. Zo geeft Premiertrip (reis-) tips en adviseren wij bepaalde hotels waar onze eerdere gasten goede ervaringen mee hebben.
Daarnaast zijn wij voor, tijdens én na het boekingsproces via email of telefoon beschikbaar om je van advies of hulp te voorzien.

 

Maar je kunt bij ons ook in een paar vlotte stappen een arrangement op eigen vervoer boeken. Hiervoor hebben we een prachtige webshop in de site gebouwd. Kies je zitplaatsen en het aantal nachten en wij doen de rest! We werken met goede hotels met eenprima verbinding richting stadion en vliegveld en met zitplaatsgarantie op een mooie plek in het stadion ben je verzekerd van een onvergetelijk wedstrijdbezoek.


Onze website van 2010 tot Augustus 2013


WAT HOUDT DIT IN VOOR JOU ALS KLANT?
Geen langzame aanvraagprocedures zoals ergens anders. Geen standaard hotel omdat wij daar korting krijgen. Geen misgelopen kortingen omdat wij met vaste prijzen werken.
Het resultaat is dat Premiertrip voetbalreizen aanbiedt naar de mooiste clubs in Europa tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Tevreden en terugkerende klanten zijn voor Premiertrip het allerbelangrijkste; Jullie wens is de vader van onze gedachte!

 

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip