Affiliate

Heb jij een website, blog of profielpagina en wil je geld verdienen met het adverteren van arrangementen naar voetbalwedstrijden van buitenlandse topclubs?


Adverteer een product dat naadloos aansluit op de interesse van je bezoekers

Meld je gratis aan bij ons partnerprogramma van Affili.net en ontvang een commissie voor elke doorverwezen boeking bij Premiertrip.
Maak 24/7 gebruik van je eigen online management platform om makkelijk en overzichtelijk de sales, commissies en order status bij te houden.
Het professionele netwerk houdt de registratie bij van alle boekingen en zorgt voor maandelijkse uitbetaling. Daarnaast ontvang je gratis support van ons en het netwerk.

Wij bieden een breed assortiment aan banners, tekstlinks en deeplinks om je vergoeding te optimaliseren en daarnaast is Premiertrip zowel online als offline heel actief met diverse acties en campagnes.

Het worden van een affiliate, ofwel partner van Premiertrip, is een verstandige keuze als je meer geld wilt verdienen dan een doorsnee webmaster.

 

Meld je hier direct aan
 

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip