Klachtenprocedure

Voor ons is het erg belangrijk dat jij als klant tevreden bent over de service die wij bieden.
En als klant van Premiertrip heb je terecht hoge verwachtingen. Het kan voorkomen dat deze verwachtingen niet zijn waargemaakt. Wanneer je opmerkingen hebt over onze dienstverlening kan je altijd contact met ons opnemen. Heb je een klacht over de luchtvaartmaatschappij, het hotel waarin je hebt verbleven, of andere derden tijdens je reis,moet je dit bij de betreffende instantie melden. Neem eerst contact op met Premiertrip, indien mogelijk proberen wij jou altijd te helpen.
Stuur je klacht naar info@premiertrip.nl en deze wordt direct in behandeling genomen.

Mochten er tijdens de reis problemen voordoen, dien je direct contact met Premiertrip op te nemen. Op deze manier stel je Premiertrip in staat, indien mogelijk, direct de klacht te verhelpen. Wanneer een probleem niet tijdig bij Premiertrip wordt gemeld, waardoor Premiertrip niet (meer) in staat is het probleem te verhelpen, wordt uw klacht afgewezen.

Bij een blijvend conflict bestaat er de mogelijkheid tot het inschakeling van bemiddeling door ons keurmerk Webshopkeurmerk. Wanneer bemiddeling geen oplossing levert dan zal het conflict voor een bindend besluit worden voorgelegd aan DigiDispuut in Den Haag, Nederland.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip