Veilig betalen

Premiertrip hecht veel waarde aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. Daarom maakt Premiertrip gebruik van de Nederlandse payment service providers IcePay en Mollie voor de afhandeling van betalingen.
Icepay en Mollie zijn gerenomeerde organisaties die gespecialiseerd zijn in de afhandeling van veilig betalen via internet en zijn Currence gecertifiseerd voor iDEAL betalingen. Dit betekent de hoogste mate van veilig online betalen.


Betaalprocedure
De betaalprocedure start nadat u uw reis heeft samengesteld en uw persoonsgegevens heeft ingevuld. Kies een betaalmethode en druk op de knop 'Nu reserveren'. U ontvangt uw referentienummer en uw arrangement wordt opgesomd. Start de betaalprocedure door op 'betaal' te drukken. Kies de gewenste betaalmethode en volg de instructies op het scherm.

Op het moment dat de betaling is afgerond, keert u terug naar de site en ontvangt u via email een orderbevestiging.

Gemiddeld aantal werkdagen waarbinnen een betaling is verwerkt:

Betaalmethode                           Gemiddeld aantal werkdagen

iDeal                                              Direct of binnen 1 werkdag  
DIRECTebanking                               Direct of binnen 1 werkdag
Credit Card                                     Direct of binnen 1 werkdag
PayPal                                            Direct of binnen 1 werkdag

Betaalmethoden
Premiertrip biedt in samenwerking met IcePay een groot aantal betalingsmogelijkheden. U kunt uw bestelling in een beveiligde omgeving (SSL) betalen per:

iDEAL
iDEAL staat voor het direct betalen van uw bestelling via uw eigen internetbankomgeving. Voordeel: de betaling wordt direct geautoriseerd en kan daarom snel worden doorgezet in ons systeem.
iDEAL kunt u gebruiken als u Internet bankiert via: Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, Fortis, Postbank, Friesland Bank en ASR.
Meer informatie over iDEAL: www.ideal.nl

DIRECTebanking.be
DIRECTebanking.be  is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid. Via het beveiligde overschrijvingsformulier van DIRECTebanking.be wordt uw overschrijving geautomatiseerd en onvertraagd naar uw online bankrekening gecommuniceerd. Het aankoopbedrag wordt daarbij meteen en direct aan de bankrekening van de webwinkel overgemaakt.
U heeft geen speciaal abonnement nodig voor deze betaalmethode, de betaling wordt via uw eigen online internetbankieren bank verwerkt!
DIRECTebanking is actief in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitersland en het Verenigd Koninkrijk.

Overboeking
Via deze mogelijkheid boekt u het bedrag van uw order over op ons bankrekeningnummer, u ontvangt hierover een bevestiging met de betaalgegevens.

Paypal
Paypal is een veilige en efficiënte manier om bij Premiertrip te betalen. U kunt via uw eigen Paypal account online direct de betaling voldoen. IcePay verwerkt de transactie voor Premiertrip.
Meer informatie over PayPal: www.paypal.nl

Credit Card
U kunt eveneens per credit card (VISA/MASTERCARD/AMEX, Dinners Club) betalen bij Premiertrip. Dit kan direct in de beveiligde betaalomgeving van onze Boekingsportaal.

 

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip