Premiertrip zakelijk

Voor ondernemingen in de Benelux is een corporate arrangement naar een topwedstrijd in een van de grote competities in Europa een geweldige manier om uw doel te verwezenlijken.
Of dat nu een jaarlijks uitje met het team is of het als metafoor en setting dient voor een teambuildingweekend.

Wilt u een originele incentive bieden voor het behalen van targets of als dank voor geleverde inspanningen?
Of is het om uw zakelijke partner net dat beetje extra te bieden om die order/samenwerking binnen te halen? Op een aangename manier ontspannen tijdens een voetbalwedstrijd op het allerhoogste niveau valt bij iedereen in goede aarde.  

Per voetbalclub zijn er verschillende mogelijkheden, van aangenaam tot zeer luxe.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zitplaatsen op de lange zijde met toegang tot bar/lounge.
Wilt u het nog wat exclusiever dan wordt u met champagne onthaald, geniet u voor of na de wedstrijd van een 4 gangen diner in het 5* restaurant in het stadion en besteedt u de gehele dag in een ongedwongen corporate omgeving.

Daarnaast organiseren wij uw hotelovernachting(en) in een van de beste hotels van de stad. De transfer van en naar de luchthaven en het hotel wordt uiteraard voor u geregeld.

Wij denken graag met u mee over hoe we uw bezoek tot een groot succes kunnen maken.
Een Corporate Premiertrip arrangement is al beschikbaar vanaf €349,- per persoon. Dit is inclusief retourvlucht, hotelovernachting en een overdekte zitplaats op de eretribune tijdens de wedstrijd.

Dien een geheel vrijblijvende aanvraag in en u ontvangt een voorstel voor een compleet op maat gemaakt arrangement.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip