Disclaimer

Disclaimer

 

Iedere bezoeker van deze website en iedereen die gebruik maakt van de informatie die op deze website aangeboden wordt, gaat akkoord met de voorwaarden die in deze disclaimer genoemd worden.

Auteursrecht
Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de vormgeving en inhoud van deze website komen toe aan Premiertrip en/of aan haar licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Het is verboden tekst of afbeeldingen van deze website te kopiëren voor commerciële doeleinden.


Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid Premiertrip
Hoewel de informatie op deze site met zorg samengesteld wordt, is het toch mogelijk dat informatie verouderd of niet (meer) correct is. Premiertrip kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan ten gevolge van het gebruik van deze gegevens, en wijst hierbij dan ook alle aansprakelijkheid in dit kader af. Ook aanvaardt Premiertrip geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor de informatie die aangeboden wordt op websites van derden waar bezoekers via (hyper)links op deze site naar gebracht worden.

Het is de verantwoordelijkheid van de boeker om op de hoogte te zijn van het daadwerkelijke programma (zoals tijdstip of datum wedstrijd) die na een definitieve reservering voorkomen, conform de algemene reisvoorwaarden. Deze reisvoorwaarden kunt u op deze site raadplegen. Ook bij eventuele wijzigingen in het  programma is het de verantwoordelijkheid van de boeker/bezoeker om hiervan op de hoogte te geraken. Raadpleeg hiervoor de clubwebsite of de website van de desbetreffende voetbalbond. Derde partijen dienen direct contact met u als klant te leggen, tenzij Premiertrip als boeker namens de klant opereert. Hoewel Premiertrip altijd aan ons bekendgemaakte informatie, indien relevant, met u als klant zal delen, kan Premiertrip niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig verzuim van derde partijen, relevante (wijzigingen in) reisinformatie naar u te communiceren. Premiertrip kan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor het verzuim van communicatie door derde partijen.
 

Hoewel Premiertrip de productprijzen met veel zorg samenstelt bestaat er de mogelijkheid dat er bij publicatie een fout is gemaakt. Premiertrip is niet gehouden een product voor de gepubliceerde prijs te leveren, wanneer aannemelijk gemaakt kan worden dat er sprake is van een fout.


Herroepingsrecht Particulieren
Op het gebruik van deze internetsite is het Nederlandse recht van toepassing. Op grond van het Burgerlijk Wetboek heeft iedere consument die een bestelling doet via een Internet site of via de fax of telefoon, een zogenaamd herroepingsrecht. Maar dit recht geldt niet voor reisovereenkomsten. Een telefonische of een online boeking wordt als bindend beschouwd. De wet Koop op Afstand is voor het sluiten van reisovereenkomsten niet van toepassing. Reisovereenkomsten zijn een uitzondering op deze wet.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip