VIP Arrangement Manchester United


VIP reis naar Manchester United

Een voetbalreis naar Manchester United maak je niet iedere maand. Het is een unieke ervaring op bezoek bij de grootste club ter wereld. In Engeland, de bakermat van het voetbal; het land waar de sport is uitgevonden en waar de sterkste competitie van de wereld wordt afgewerkt. En het bezoeken vanManchester United op het geweldige Old Trafford is dan echt het neusje van de zalm. Alle reden om er dan ook een echte 'once in a lifetime' ervaring van te maken!

En dat kan met Premiertrip..

Voor particulieren en ondernemingen in de Benelux is een VIP arrangement naar een topwedstrijd van ManU een geweldige manier om uw doel te verwezenlijken. Of dat nu een jaarlijks uitje met de afdeling is, om een jubilaris een onvergetelijk geschenk te bieden, of het als metafoor en setting dient voor een teambuildingweekend. Misschien een leuk tripje met vrienden, uw partner, vader, dochter of zoon..

 

Wilt u een originele incentive bieden voor het behalen van targets of als dank voor geleverde inspanningen? Of is het om uw zakelijke partner net dat beetje extra te bieden om die order/samenwerking binnen te halen? Op een aangename manier ontspannen tijdens een voetbalwedstrijd op het allerhoogste niveau valt bij iedereen in goede aarde.  

Wij denken graag met u mee over hoe we uw bezoek tot een groot succes kunnen maken.


 

 

 

Ons standaard VIP Arrangement naar een thuiswedstrijd van Manchester United bestaat uit:

 

*Verzachte en overdekte zitplaats op de Stretford End tribune tijdens de wedstrijd
 

*Toegang tot VIP Lounge voor-, tijdens- en/of na de wedstrijd
 

*Programmaboekje
 

*Eventueel ontvangst met drankjes en hapjes & 3-gangen diner in de VIP Lounge voor of na de wedstrijd
 

*Uitbreidingen beschikbaar

 

 

Bovenstaand arrangement is direct te boeken in onze webshop, of u neemt contact met ons op zodat wij een en op maat gemaakt arrangement kunnen samenstellen.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip