VIP Arrangement Arsenal

In de afgelopen 2 decennia is Arsenal FC getransformeerd van wat vroeger 'Boring Arsenal' heette naar een club met veel sex-appeal zowel binnen als buiten het veld. Verbazingwekkend technisch en tactisch hoogstaand voetbal in een state of the art voetbaltempel; Arsenal FC is uitgegroeid tot een van de meest inspirerende en populaire clubs in het Europese voetbal.

Een bezoek aan het Emirates Stadium is een onvergetelijke ervaring. In het moderne stadion zijn de faciliteiten meer dan uitstekend. De VIP pakketten waar Premiertrip beschikking over heeft garanderen dat u  in een aangename en sportieve ambiance kunt genieten van voetbal van wereldklasse. Onze beschikbare pakketten combineren luxe met een aantrekkelijke prijs. Bovendien voegen we extra's toe zoals toegang tot het Arsenal Museum, een Megastore voucher en een programmaboekje. Reserveer nu uw
officiele VIP Arrangementen naar een thuiswedstrijd van Arsenal Football Club.

 

Onze standaard VIP Arrangementen naar Arsenal zijn inclusief:


•         Officieel Club Level Match Ticket

•         Toegang tot exclusieve stadionlounge voor- tijdens- en na de wedstrijd

•         Verzachte stoel middelste ring met prima zicht op het speelveld

•         Gratis drankjes in de rust (wijnen, bieren en frisdrank)

•         Toegang tot het Arsenal Museum

•          £5 Arsenal Megastore Voucher (per persoon)

•         Wedstrijdboekje

 

Wanneer u een exclusiever ontvangst wenst kunt middels het contactformulier vragen naar de mogelijkheden.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip