VIP Arrangementen

Om uw bezoek aan een van Europa's grootste clubs helemaal uniek te maken kunt u bij Premiertrip prachtige VIP Arrangementen boeken tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben voor alle clubs verschillende Arrangementen beschikbaar, inclusief ontvangst in een VIP Lounge voor- en/of na de wedstrijd, drankjes, verzachte zitplaatsen op de eretribune en eventueel een diner in het clubrestaurant.

Onze VIP Arrangementen zijn al beschikbaar vanaf € 199,- per persoon of € 259,- per persoon  inclusief minimaal 1 overnachting.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk bezoek aan een topwedstrijd in een prachtige en chique ambiance.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip