Uw reis annuleren

Herroepingsrecht uitgesloten

Het herroepingsrecht wat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt en zijn daarmee niet zomaar te annuleren.

Als u onverhoopt toch uw reis na uw boeking wilt annuleren vragen wij u contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor u de mogelijkheden. Met name de vluchten en hotelovernachting kunnen in veel gevallen niet geannuleerd worden.

Afsluiten annuleringsverzekering

Het is mogelijk om uw voetbalreis te verzekeren met extra garanties, zodat u (een deel) van uw arrangementsprijs terug kunt krijgen bij annulering. Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

 

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip