Groepsreizen

Aanvraag Groepsarrangement (vanaf 10 personen)

Wat is er mooier dan met een groep vrienden een reis naar een van Europa's mooiste topclubs te maken? Met het bedrijf er tussenuit om lekker te ontspannen na een periode van hard werken? Of met je hele voetbalteam een teamuitje te maken waar jaren later nóg over wordt gepraat?
Hoe de groep er ook uitziet en wat de reden voor jullie voetbalreis ook is; het Groepsarrengement van Premiertrip is het juiste pakket voor jullie.


Premiertrip zal er alles aan doen om er een geweldige trip van te maken. Zo is bijvoorbeeld het eerste rondje op ons. Daarnaast ontvangt iedereen een aandenken dat betrekking heeft op jullie voetbalreis.
Ook niet onbelangrijk; wanneer je een Groepsarrangement boekt, ontvangen jullie een mooie korting!


Jullie hotel bevindt zich altijd in of nabij het centrum.
De toegangsbewijzen geven standaard toegang tot een zitplaats op de korte zijde van het stadion, maar op verzoek zijn er ook andere mogelijkheden;
van buitengewoon aangenaam tot zeer luxe.
Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zitplaatsen op de lange zijde met toegang tot bar/lounge.

Wil je het nog exclusiever dan worden jullie met champagne onthaald, geniet je voor of na de wedstrijd van een 3 gangen diner in het luxe restaurant van het stadion en ontvang je de gehele middag/avond een ware VIP behandeling.


Dien direct een vrijblijvende aanvraag in en ontvang een voorstel voor een arrangement bestaande uit  een Wedstrijdbezoek + Overnachting + Extra's + indien gewenst een Retourvlucht. Ook een busreis is eventueel mogelijk.

 

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip