Arrangement Rode Duivels Belgie WK Brazilie

 

Koop bij ons je tickets van de Rode Duivels uit Belgie voor het WK 2014 in Brazilie

 

Het Belgisch elftal heeft zich voor het eerst sinds 2002 weer eens geplaatst voor het WK, dat ditmaal in Brazilie wordt gehouden.

Het belooft een prachtig toernooi te worden in het huis van de Kanaries. En Belgie wordt door kenners wereldwijd als een van de belangrijkste outsiders gezien om het toernooi te winnen. Met een Gouden Generatie topvoetballers is Belgie zowaar een van de belangrijkste kanshebbers om hoge ogen te gooien en tot de finale te reiken.

Het zal in ieder geval een onvergetelijk toernooi worden.

Premiertrip heeft prachtige arrangementen en losse wedstrijdkaarten tot haar beschikking. Deze zullen in de loop van het jaar 2014 op deze pagina beschikbaar worden gesteld.

Meld u vast aan voor onze nieuwsbrief om van alle belangrijke ontwikkelingen op de hoogte te worden gehouden!

Er zijn geen producten in deze categorie.

Premiertrip Voetbalreizen

We bieden complete voetbalreizen aan via onze live verbinding met alle luchtvaartmaatschappijen en honderden hotels in de speelsteden. Vergelijk zelf gemakkelijk de verschillende opties en stel zo uw eigen voetbalreis samen. Of u boekt snel en gemakkelijk een arrangement op eigen vervoer of een los wedstrijd ticket. Vergeet niet onze vele referenties te lezen en enkele sfeerbeelden te bekijken. Kom vast in de juiste stemming en gun uzelf ook de unieke ervaring van het bezoeken van een topwedstrijd van een van de grootste clubs in de wereld. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Facebook

Contactgegevens

+31 (0)85 0021205
+44 (0)79 44220957
info@premiertrip.nl
Premiertrip